Ekopesuaineet

4.471,20 

Toimitamme teille pesuaineita seuraavat määrät:

Faith in Nature shampoo ja hoitoaine a 90 pulloa (myydään settinä)
Ecover All-In-One konetiskitabletti 65 kpl 120 rasiaa
Ecover Pyykinpesuaine ja huuhteluaine a 114 pulloa (myydään settinä)

Ilmainen toimitus rahtina sisältäen yhden lavallisen. Mielellään liikuntahallille/ koululle tmv. paikkaan, jossa on helppo jakaa tuotteet myyjille.
Toimitus arkisin 8-16. Toimitusaika noin viikko.
Tuotteet on pakattu laatikoihin seuraavasti: shampoo+ hoitoaine 6 pl/ ltk, konetiskiaine 5 rs/ ltk, pyykkiaine+huuhteluaine 6 pl/ ltk.
Emme toimita pienempää määrää eikä tuotteilla ole palautusoikeutta.

Osasto:

Kuvaus

Faith in Nature shampoo ja hoitoaine Greippi & Appelsiini 400 ml pullot. 90 pl+ 90 pl

Nämä appelsiinia ja greippiä sisältävät shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista ihanan puhtaat ja niiden raikas tuoksu virkistää samalla kehoa ja mieltä. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.100% luonnolliset hajusteet, sisältää eteerisiä öljyjä. Parabeeniton ja SLS-vapaa. Sopii vegaaneille. Ei testattu eläimillä. 99% luonnolliset ainesosat. Valmistetaan Englannissa.

Ecover All-In-One konetiskiainetabletit 65 kpl/ rasia. 120 rasiaa.

Ecover konetiskitabletit päästävät biohajoavien kasvipohjaisten ainesosien voiman valloilleen ja pesevät tiskit putipuhtaiksi. Tabletit sisältävät valmiiksi huuhtelukirkasteen ja –suolan, joten sinun tarvitsee vain laittaa tabletti koneeseen ja kone päälle. Täydellistä puhtautta! Valmistetaan Belgiassa.

Ecover pyykinpesuneste ja huuhteluaine 1 l pullot. 114 pl+ 114 pl.
Uutuustuoksuissa omenankukkaa!
Kasvipohjaiset tehoaineet taistelevat likaa vastaan ja poistavat vaikeimmatkin tahrat. Omenakukan & freesian tuoksuinen pyykkineste hoitaa aktiivisesti vaatteita, suojaa vaatteiden värejä ja auttaa vaatteita kestämään pidempään. Euroopassa tuotettua rapsiöljyä sisältävä omenankukan & mantelin tuoksuinen huuhteluaine pitää vaatteet erityisen pehmeinä. Ei sisällä palmuöljyä. Pullot on valmistettu 100% kuluttajatuotteista saadusta kierrätysmateriaalista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.